NOTÍCIES

[picture]

Gaudeix del mar amb aquest conjunt d'embarcació més motor a un preu molt equilibrat. Pensat per als nous navegants aquest pack és perfecte per a fer sortides de pesca, passeig, busseig o esports aquàtics amb familia i amics. Oferim 4 models de la gama PROTENDER LUX 330 / 420 / 440 / 470 tots ells pensats per equipar un propulsor de 15cv foraborda Selva Marine amb els que no et caldrà disposar de títol nàutic per pilotar-les.

[picture]

Al saló nàutic de Barcelona 2018 presentarem el nou model D540 evolution que s'afegeix a la amplia gama de models que ofereix la marca Italiana. Una embarcació semirígida, molt compacta i amb detalls brillants que fan d'aquesta embarcació tot un referent del sector. Disposa de solàrium de proa, consola central a l'estil de les grans pneumàtiques i seient de popa que es por transformar en solàrium donant així molta més amplitud i joc al conjunt de l´embarcació. El disseny del casc en V molt pronunciada i uns flotadors amples garantitzen molta estabilitat i control de l'embarcació.

[picture]

En uns dies comença la tardor i necessitem preparar el nostre vaixell perquè passi els mesos d'hivern el més resguardat possible de les inclemències del temps. Haurem de revisar tres punts claus de l'embarcació. L'exterior, l'interior i el motor. A la part exterior del vaixell necessitem que estigui tot dessalat i protegit.

[picture]

S´apropa novament el Saló Nàutic de Barcelona. Com cada any es donaran cita en aquest esdeveniment les marques i astillers mes importants del mercat així com noves empreses i les startups més innovadores dedicades al sector nàutic. Per la nostra part hi serem amb Selva Marine, per ensenyar-vos les novetats de les noves embarcacions semirigides i els motors fins a 150 cv de potència.  Us esperem del 10 al 14 d´octubre al Port vell i al Moll de la fusta.Dies 10, 11, 13, 14 de 10:00h a 19:00h.

[picture]

 A Nàutica Sinera oferim als nostres clients un manteniment integral del vaixell durant l´època hivernal. Des de la neteja de l´obra morta setmanal ò mensualment fins a l´hivernatge dels motors i components elèctrics que protegiran la seva embarcació durant els mesos de fred. Oferim també serveis d´engegar els motors, sortir a navegar i ventilar l´interior per tal que es mantinguin en bones condicions. Contacti amb nosaltres i li farem un pressupost a mida. 

[picture]

Vols gaudir d'un dia de mar amb amics i família? A NÀUTICA SINERA t'oferim un ampli ventall d'embarcacions perquè puguis navegar sempre que vulguis. Disposem de petites embarcacions per navegar sense titulació, així que no tens excusa per anar a l'aigua. Al centre WATER SPORTS CENTRE de Calella de Mar podràs gaudir de les nostres embarcacions i fer moltes activitats més per aprofitar tot el dia de platja, parasailing, bananes, pàdel surf, bateig de submarinisme, vela lleugera i més activitats ideals per fer en grup.

[picture]

A Nàutica Sinera disposem d'una amplia selecció de tot tipus d'embarcacions de segona mà i motors foraborda de clients propis. Contacta amb nosaltres i t'informarem de les diverses opcions que tenim i que s'adecuïn millor a les teves necessitats. 

[picture]

Des de NÀUTICA SINERA us portem les novetats en material de paddle surf per la nova temporda. Un bon recurs per tenir a bord i poder desplaçar-se per les cales o anar fins a la platja des del vostre vaixell. Una eina útil i divertida que de ben segur satisfarà les necessitats de grans i petits. Oferim packs de taula inflable, rem, inflador i bossa de transport a preus molt competitius. I com a novetat d´aquest any tenim el windsup de la marca Red Paddle Co que uneix les dues modalitats, paddle i windsurf en un sol pack.

[picture]

 L’empresa arenyenca de serveis nàutics per a embarcacions foraborda, Nàutica Sinera, gestionarà la grua de 10 tones de Varador 2000. Nàutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions foraborda i amb seu al Port d’Arenys, ha signat un contracte de cessió amb Varador 2000 per a gestionar la grua de 10 tones.  Juntament amb el servei propi de grua, Nàutica Sinera es farà càrrec de la varada i botadura, pintura de les embarcacions així com el seu manteniment. L’horari de la grua és de 8h a 17h, de dilluns a divendres i dissabtes matins.

[picture]

Nàutica Sinera, concessionari oficial Honda Marine i Selva Marine, nova campanya de remotorització per a totes les games de motors forabord.

[picture]

El passat gener Nàutica Sinera va visitar el saló nàutic de Düsseldorf. Allà vem poder gaudir de primera mà de totes les novetats d´aquest 2018 i vem estar amb les marques Selva Marine, Honda Marine i Highfield.