NOTÍCIES

[picture]

Cada vegada el sector nàutic equipa més embarcacions i de més eslora amb motors foraborda. La reducció dels consums i emissions gràcies a les noves tecnologies i els nous sistemes d´injecció han afavorit que aquest sector estigui creixent molt en els últims anys amb un increment de vendes notable. Alhora aquest creixement ha vingut acompanyat d´una modificació el la construcció de les embarcacions, els astillers s´han sabut adaptar molt bé a les demandes del nou públic i ofereixen molts models tant per a la pesca com per l´esbarjo amb aquesta configuració.

[picture]

Preu pack:

BF80 XRTU HYPALON 29.924€

BF100 XRTU HYPALON 30.334€

 

Equipament estandard:

Marc de llums de navegació

Escala de bany telescòpica

Tarima EVA Teack

Bomba achique automàtica

Cable de direcció

Llums navegació

Dipòsit de combustible

Interruptor bateria

Seient de peu

Llum cabina

Preinstal.lació Honda (comandament i rellotgeria)

 

Especificacions:

Eslora: 540 cm

Màniga: 238 cm

Potència màxima: 115 CV

Pes: 515 kg

[picture]

Aquest vídeo proporciona instruccions sobre la configuració inicial i les funcions bàsiques de personalització del nou accessori Honda Marine HD-4

 

[picture]

Després de tres anys portant la gestió de la grua de 10T del port d´Arenys de Mar a finals d´any vem decidir posar fi al contracte d´arrendament  que ens unia amb Varador 2000. Hem d´agraïr el tracte rebut per part de l´empresa i segur que seguirem col.laborant en futures ocasions. Esperem amb aquest canvi disposar de més temps per decicar-nos als nostres clients i les seves embarcacions.  

[picture]

Selva Marine va triar el passat saló de Gènova per presentar les novetats 2020 de la marca. Aquest any s´amplia la gama de motors amb el nou White Whale 300 EFI, el motor foraborda més potent de la marca italiana, el Whale 200 EFI amb comandaments electrònics i l´Amberjack 25 EFI amb la millor relació pes/potència del mercat en la seva catergoria.  Esperem veure´ls ben aviat a l´aigua.

[picture]

A la passada edició del Saló Nàutic de Barcelona es va poder veure en primícia la nova col.lecció  d´embarcacions semirígides sortides de la unió del fabricant de motors Honda Marine amb l´astiller de pneumàtiques amb casc d´alumini Highfield. Fruit d´aquesta unió s´han posat a la vostra disposició sis nous models que es vendran en exclusiva a través de la xarxa de distribuidors d´Honda Marine. Estem segurs que veurem aquests models per la costa catalana aquest 2020. La resposta del públic està sent un èxit!!

[picture]

 Disfruta del mar con este conjunto de embarcación más motor a un precio muy equilibrado. Pensado para los nuevos navegantes este pack es perfecto para hacer salidas de pesca, paseo, buceo ó deportes acuáticos con familia y amigos. Ofrecemos 4 modelos de la gama PROTENDER LUX 330/420/440/470 todos ellos pensados ​​para equipar un propulsor de 15CV fueraborda Selva Marine con los que no te será necesario disponer de título náutico para pilotar la foto.

[picture]

Nàutica Sinera, concessionario oficial Honda Marine y Selva Marine, nueva campanya de remotorización para todas las gamas de motores fueraborda.

[picture]

En unos días empieza el otoño y necesitamos preparar nuestro barco para que pase los meses de invierno lo más resguardado posible de las inclemencias del tiempo. Tendremos que revisar tres puntos claves de la embarcación. El exterior, el interior y el motor. En la parte exterior del barco necesitamos que esté todo desalado y protegido.

[picture]

 En el salón náutico de Barcelona 2018 presentaremos el nuevo modelo D540 evolution que se añade a la amplia gama de modelos que ofrece la marca Italiana. Una embarcación semirrígida, muy compacta y con detalles brillantes que hacen de esta embarcación todo un referente del sector. Dispone de solarium de proa, consola central al estilo de las grandes neumáticas y asiento de popa que se puede transformar en solarium dando así mucha más amplitud y juego al conjunto de la embarcación.

[picture]

La empresa arenyenca de servicios náuticos para embarcaciones fueraborda, Náutica Sinera, gestionará la grúa de 10 toneladas de Varador 2000.

Náutica Sinera, empresa especializada en embarcaciones fueraborda y con sede en el Puerto de Arenys, ha firmado un contrato de cesión con Varador 2000 para gestionar la grúa de 10 toneladas.

[picture]

El salón náutico de Düsseldorf es un referente europeo para todos / as los amantes de la náutica. Con nueve pabellones en este salón se puede encontrar todo tipo de productos relacionados con el mar, desde pequeñas embarcaciones, grandes megayates, material deportivo, windsurf, paddle y kitesurf (en este pabellón podrá ver en acción a los mejores riders del momento en una de las dos piscinas que tienen equipadas para la ocasión), inmersión, herramientas, ropa ... La visita al salón cuesta unos 25 euros aprox.

Páginas